Pakket Hero logo, ga naar homepage

Hoe werkt het?

Binnen 5 stappen jouw pakketzegel! Dat is nu mogelijk bij PakketHero. Volg deze eenvoudige stappen en krijg jouw verzendlabel binnen twee minuten.

1: Kies het gewicht en vervoerder

In de eerste stap kies je het gewicht van het pakket. Je zult zien dat er opties komen van verschillende vervoerder. Kies je favoriete vervoerder of kies voor de beste prijs,

2: Vul het afleveradres en verzendadres in

Nu je de vervoerder hebt gekozen, kies je voor het afleveradres en verzendadres. Het afleveradres is het adres waar het pakket naar toe moet. Het verzendadres is het adres van de verzender (vaak van jezelf). Het verzendadres komt op de verzendlabel te staan. Als het pakket om welke reden dan ook retour komt, komt het naar jou.

Vul bij het verzendadres altijd jouw e-mailadres in. Hier sturen we jouw verzendlabel naar toe.

3: Kies de extra opties

Kies voor de extra opties. Verstuur jij een pakket met waarde? Dan is het handig om je pakket te verzekeren. Verzeker je pakket tot €520,-. Wil je een extra zekerheid, dan is een handtekening voor ontvangst erg handig.

4: Betaal en krijg jouw verzendlabel

Bij de laatste stap betaal je gemakkelijk via iDeal, PayPal of Creditcard. Je krijgt na de betaling direct jouw pakketzegel toegestuurd.

5: Print je pakketzegel en geef je pakket af

Als laatste print je jouw pakketzegel die je per e-mail ontvangt. Plak de zegel op de doos en geef je pakket af bij een pakketpunt bij jouw in de buurt.

Conclusie

Binnen 4 stappen vul jij je gegevens in om jouw pakketzegel te ontvangen. Het invullen van deze stappen kost je minder dan 2 minuten. Na de betaling krijg je jouw verzendlabel per e-mail opgestuurd. Print je zegel en geef je pakket af bij een pakketpunt. Zo geregeld!